Ik ben Melle, leuk om je te ontmoeten!

Ik geloof in de natuur, in mijzelf, in jou, in ons. Terug naar waar we vandaan komen, daar waar we onszelf weer vinden.

Beweging

Door in beweging te komen  leren we van onszelf en van de ander. We komen weer in contact met ons gevoel, onze bron, wat zorgt voor meer rust, ruimte en energie.

Keuzes maken

Dit heb ik zelf ervaren. Ik deed het altijd zoals ik het ooit heb geleerd en gezien. Tot het moment dat ik behoefte had aan nieuwe vaardigheden en leerde dat ik ook andere keuzes kan en mag maken. Keuzes op het gebied van relaties en leiderschap – zowel privé als professioneel – die me veel gelukkiger hebben gemaakt dan ik was.

Vertrouwen

Ik weet dat het kan omdat ik het ben aangegaan en daardoor mezelf enorm heb geholpen. Als jij ook jezelf wilt helpen en het aangaat loop ik met je mee. Door in beweging te komen worden we ons bewust van wat allemaal mogelijk is.

Ga nu voor de 10, zowel professioneel als privé, en zet de stap, de wereld ligt aan je voeten!

Welkom bij Mindcamp.


Mijn verhaal

Ik ben geboren in 1972 als vierde kind van mijn ouders en heb mijn jeugd in Utrecht doorgebracht. Na de scheiding van mijn ouders ben ik gaan studeren aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. In 2001 ben ik mijn eerste eigen bedrijf begonnen.

Na de verkoop van ons bedrijf en huis ben ik in 2005 samen met mijn toenmalige vriendin verhuisd naar Australië om ook daar een bedrijf te starten. Vanwege haar gezondheidsproblemen hebben we na twee jaar ons bedrijf verkocht en zijn we terug naar Nederland gegaan. In 2009 ben ik een nieuw bedrijf begonnen, in Utrecht.

Onrust

In 2014 eindigde mijn relatie abrupt. Dat betekende ook het einde van mijn eigen huis, mijn veilige basis, en zorgde voor veel onrust in mijn leven.

Bewustwording

Om dit alles een positief gevolg te kunnen geven ben ik in therapie gegaan. Dat heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Het heeft me zoveel rust, ruimte en energie opgeleverd!

Leren en innerlijke groei

In de afgelopen jaren heb ik, na de verkoop van mijn bedrijf, een driejarige post-hbo opleiding afgerond in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Daarnaast heb ik diverse workshops in leiderschap en relatiewerk gedaan en met meerdere coaches gewerkt. Ook volg ik survival trainingen om meer in en met de natuur te werken. Mijn doel is om daarmee, in de vorm van Mindcamp, anderen te helpen om meer rust, ruimte en energie te vinden.

Rust en op mijn plek

Ik woon samen met mijn vriendin in Utrecht, samen hebben we zoon Seb en dochter Lou. Mijn gezin is het mooiste dat me ooit is overkomen!